Зв'язатись з нами
TelegramViber
FiNDCAR
FiNDCAR

сервіс по підбору
автомобілів з пробігом

с 10:00 до 20:00 без вихідних
|

АВТОБЛОГ

Як вибрати та підібрати авто вперше?

Це найскладніше завдання для будь-якого потенційного автовласника. Зазвичай порадників дуже багато, більшість з них навіть не питає, для яких цілей вам потрібен автомобіль, а відразу нав'язують свої переваги і по кузову, і по марці, і т.д.

Співробітники FindCar ще до процесу автопідбору в Києві та регіонах з'ясовують у замовника його вимоги до транспортного засобу, а також які завдання та функції виконуватиме авто. Якщо ви будете 5 разів на тиждень їздити 4 км туди і назад до офісу, то це одне питання.

І зовсім інші завдання, якщо ви плануєте періодично виїжджати за місто в ліс чи рибалку, або ще й плануєте брати з собою один-два велосипеди. Так само, якщо вам потенційно може знадобитися з робочих питань завантажити десяток коробок. Тому радимо скористатися автопідбором у Києві від FindCar і ми об'єктивно виберемо за параметрами ідеальну для вас машину.

Якщо ж ви вже конкретно знаєте автопідбір якого авто вас цікавить, то вже набагато простіше. А якщо є сумніви, то звертайтесь до нас і
спеціалісти FindCar допоможуть вам.

Далі стоїть просте завдання, як для FindCar, прорахувати вартість володіння. Ми врахуємо безліч різних факторів, що будуть впливати на це, обов'язково порахуємо вартість планових ТО, врахуємо ймовірність потенційних проблем на будь-якому пробігу володіння авто будь-якої марки, то на скільки авто дешевшає за термін експлуатації та багато іншого. І лише тоді радимо скористатися послугами автопідбору у Києві та регіонах.

Дуже важливим фактором при покупці авто є умова його подальшого продажу. Деякі однорічні авто можуть втратити у вартості до 50 відсотків – це невигідна інвестиція.

Деякі моделі авто в свою чергу є не лише чудовим вибором для експлуатації, а й інвестицією. Автопідбір такої моделі дозволить вам вигідно продати її в майбутньому, адже незважаючи на те, що з кожним роком вони старіють, пробігу стає більше, але ціна на них знаходиться практично на тому ж рівні, що і була, як, наприклад, Volkswagen T4 (Transporter).

Здійснюючи підбір авто в Києві іноді ми стикаємося з дивовижними та нелогічними ситуаціями: наприклад, новий Toyota Land Cruiser Prado 150 з бензиновим двигуном 4.0 коштує від 42 тисячі доларів, а такі ж з пробігом близько 100к км і віком 2 роки коштують 48 тисяч доларів.

Аналогічна ситуація Toyota Land Cruiser 200, останні авто, що продавалися в 2021 році з бензиновим v8 коштували від 65 тисяч $ Toyota Land Cruiser, при цьому авто віком 4-5 років у хорошому стані легко може коштувати 75 тисяч $
Ще більше дискусій викликає питання необхідності підбору авто з дизельними агрегатами.

FindCar рекомендує купувати дизельні цивільні авто тільки ті, що ще на гарантії, або гарантія тільки закінчилася.

У дизеля є ряд завдань, що ускладнює завдання автопідбору. Це ТНВД, турбіна та форсунки… У ТНВД є мембрани, які можуть вийти з ладу будь-якої миті. Форсунки високого тиску дуже важко діагностуються, і, на жаль, жоден власник не дозволить їх зняти і відправити на стенд. Турбіна хоч і діагностується досить просто, але якщо попередній власник був любителем налити загадкових присадок, це могло дуже негативно позначитися на бронзових втулках самої турбіни.

Так само і звичайний замір компресії в циліндрах, під час діагностики при автопідборі, для дизеля часто стає проблемним, так як форсунки часто дуже погано дістаються з посадкового місця.
Отримайте допомогу експертів у підборі авто
Залишіть заявку і наші менеджери зв'яжуться з вами найближчим часом
Зв'язок через телеграм
«Натискаючи кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних і погоджуєтесь з політикою конфіденційності»
Контакти
FiNDCAR
Автопідбір Київ
(093)-169-08-37
з 10:00 до 20:00 без вихідних