Зв'язатись з нами
TelegramViber
FiNDCAR
FiNDCAR

сервіс по підбору
автомобілів з пробігом

с 10:00 до 20:00 без вихідних
|

АВТОБЛОГ

Як обслужити авто після покупки? С Чого начать?

Незалежно від того скористалися послугами автопідбору чи ні, ваше авто доведеться обслуговувати. В ідеалі гарний автоексперт знаходить авто з повною історією обслуговування. Але іноді доводиться купувати авто, виходячи з його стану, без повної історії обслуговування або його підтвердження.

При замовленні автопідбору від FindCar ми проводимо повну діагностику авто, відповідно, висновок СТО дозволить розуміти з чого варто почати обслуговування.
Але якщо так сталося, що авто підібрано у відмінному стані і зараз нічого не вимагає, з чого тоді почати?

Перше, що радить сервіс автопідбору FindCar це:
☑️Заміна олії. Найважливіший пункт для довготривалої роботи двигуна вашого авто. При підборі авто під ключ ми завжди звертаємо увагу на стан масла, на те, коли його, на яке і ким змінювали.

☑️Заміна ременя ГРМ. Якщо немає сервісної історії чи вона сумнівна, обов'язково змінюємо ремінь, ролики, натягувачі. Не слухаємо що говорять на СТО, що зуби на ремені все на місці, що тріщин на ньому немає і що він ще схожий. Сервіс автопідбору FindCar радить завжди міняти ремінь ГРМ вік якого від понад 5 років. І обов'язково міняти на оригінальний (обов'язково треба переконатися в цьому).

☑️Повна заміна олії в АКПП. Дуже дорогий агрегат, вимагає уваги та догляду. Всі наші автоексперти радять міняти масло в АКПП із заміною фільтра, промиванням системи, чищенням магнітів і так далі. Жодних часткових замін або як пишуть на форумах "поки автомат не штовхається, масло в ньому міняти не варто".

☑️Свічки запалювання. При повній діагностиці двигуна стан свічок візуально можна оцінити, а наш автоексперт обов'язково це зробить. Так, зараз більшість свічок роблять іридієвими, регламент їх заміни становить близько 100 тисяч км. Але при вторинній покупці авто зі США часто виявляється, що на пробігу в 150 тисяч, там все ще заводські свічки. Пропусків запалення немає, але ось керамічна частина свічки розжарювання теж має ресурс і якщо її частина потрапляє всередину двигуна, можуть бути дуже великі проблеми. Тому Сервіс автопідбору FindCar радить робити їх заміну разом із заміною олії.

☑️Розвал-сходження. Краще зробити і бути впевненим, що там все чітко!

☑️Тормозна система, дуже просто діагностується, у висновку СТО буде повний опис стану, що дозволить зрозуміти ресурсні можливості. Також Автоексперт FindCar проведе повну діагностику в русі.

☑️Роздавлення та редуктора. Часто зустрічаються авто у яких на пробігу в 200 тисяч км у роздатках ще заводське масло, даний вузол вимагає такої ж уваги та заміни олій як і інші.
☑️Кондиціонер. Зазвичай, справа до його обслуговування доходить аж навесні. Сервіс автопідбору FindCar звертає вашу увагу на те, що кондиціонер треба саме обслужити, а не дозаправити. Масло в компресорі кондиціонера потребує заміни, як інші рідини. Також одразу треба замінити повітряний фільтр салону.

☑️Заміна охолоджуючої рідини. Потрібно дуже рідко, але її стан обов'язково треба оцінити під час огляду авто.

Сервіс автопідбору FindCar бажає Вам лише авто з прозорою історією обслуговування та лише планові візити на СТО
Отримайте допомогу експертів у підборі авто
Залишіть заявку і наші менеджери зв'яжуться з вами найближчим часом
Зв'язок через телеграм
«Натискаючи кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних і погоджуєтесь з політикою конфіденційності»
Контакти
FiNDCAR
Автопідбір Київ
(093)-169-08-37
з 10:00 до 20:00 без вихідних