Зв'язатись з нами
TelegramViber
FiNDCAR
FiNDCAR

сервіс по підбору
автомобілів з пробігом

с 10:00 до 20:00 без вихідних
|

АВТОБЛОГ

Підбір авто під ключ у Києві чи самому приганяти з-за кордону?

Кожен потенційний автовласник має складний вибір скористатися послугами атвопідбору або пригнати авто з Європи чи США.
Почнемо з того, чому варто двічі подумати перед тим як приганяти авто зі США чи Європи, а не скористатися Підбір авто Київ.

Кожен з нас чув легенду, що є який у когось кум хто пригнав собі авто 2022 випуску з пробігом в 1000 км в топової комплектації і за все це 10 тисяч доларів.

За фактом ті, хто вирішив не користуватися послугою Автопідбір київ, а самі вирішили привести авто, часто стикалися з іншою математикою:
Авто з США, крім тих пошкоджень, що є на фото, часто має ремонтні кузовні втручання, яких не було вказано ні на карфаксі, ні на інших сервісах. Так і виходить, що приїжджає ваше авто вже з тайванським капотом не в зазор, іноді виявляється, що задня чверть переварена, іноді дах фарбований зі слідами сміття і не в колір.

Тому ми рекомендуємо використовувати допомогу в підборі авто від FindCar навіть для авто які нещодавно приїхали зі США.
Також врахуйте що авто в США ніхто не обслуговує, будьте впевнені, що на пробігу в 100 тисяч км у вас там буде рідна олія в АКПП і роздатці, рідні свічки, рідні диски та колодки, олія в двигуні там мінялася чітко раз у 15 тисяч, як наказують заводські регламенти, а значить навіть на пробігу в 50 тисяч км, двигун може додатково споживати пару літрів олії від заміни до заміни. Як думаєте, американські автовласники стежать за рівнем рідин? Або там часто двигун міг крутитися на суху…

Також врахуйте що комплектація безлічі марок авто, на ринок США, набагато бідніша, наприклад у WAG дуже. Навіть у преміальних AUDI ближнє світло фар дуже паршивої якості. Врятувати його можуть лише лінзи та якісний ксенон чи діоди, таке задоволення обійдеться у 1000 доларів. Також врахуйте що купуючи авто зі США, не завжди там зустрінете підігрів керма і сидінь, клімат контроль, регулювання фар по висоті, навіть показання витрати пального можуть бути відсутніми.
Всі ці тонкощі наш автоексперт, при послузі Підбір авто під ключ зверне увагу.

Друге з чим зіткнетеся ця якість ремонту.
На жаль, воно завжди кульгає, особливо якщо проводяться рихтувальні роботи, зварювальні роботи, коли треба витягнути частину кузова. Якість фарбування дуже часто виглядає так ніби фарбувалося не в боксі, а десь на вулиці. Колір відрізняється від інших деталей. Часто вже через 2-3 місяці експлуатації такого авто помітні сліди усадки шпаклівки, навіть якщо її там з фарбою всього 300 мікрон, помітні сліди початкової корозії, так само ламаються кріплення фар через неправильно виставлені зазори. Кліпси, клямки часто замінені на гарячий клей, який відпадає сам собою. Подушки та системи безпеки відсутні і багато інших нюансів.

Уберегти вас від усього цього при покупці авто може Автоексперт київ від FindCar. Також можемо допомогти при огляді вашого авто після кузовного ремонту, щоб переконатися, що все зроблено добре.

Навіть якщо трапилося так що ваш знайомий продає своє авто привезене зі США, на якому від'їздив 2-3 роки тут, радимо скористатися Допомога в покупці авто, так як ми здійснюємо підбір авто під ключ, зустрічаємося з тим, що клієнту на СТО сказали, що, Наприклад, двері поміняли на нові, фару поміняли на оригінальну, а експерт FindCar, виявляє що двері відрихтували і шпаклювали, фару поставили нову, але тайвань та багато інших нюансів.

Другий варіант це привести авто та Європи. До списку проблем, як для авто з США, додається, що офіційно обслужених авто з істерією в Європі дуже мало. Та й за останні роки ринок хороших авто став дуже мізерним. Такий транспорт при доборі авто доводиться купувати за станом. Цей спосіб має ряд недоліків, проточний пробіг дізнатися дуже складно, особливо якщо це комерційний транспорт. Також ринок Європи часто бідний на авто з АКПП.

Отже, FindCar радить намагатися орієнтуватися при підборі авто на ринок України.
Пам'ятайте, що вартість послуг автоексперта завжди окупає ще до візиту на СТО.
Отримайте допомогу експертів у підборі авто
Залишіть заявку і наші менеджери зв'яжуться з вами найближчим часом
Зв'язок через телеграм
«Натискаючи кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних і погоджуєтесь з політикою конфіденційності»
Контакти
FiNDCAR
Автопідбір Київ
(093)-169-08-37
з 10:00 до 20:00 без вихідних