Зв'язатись з нами
TelegramViber
FiNDCAR
FiNDCAR

сервіс по підбору
автомобілів з пробігом

с 10:00 до 20:00 без вихідних
|

АВТОБЛОГ

Навіщо взагалі потрібен той автопідбір?

Часто доводиться чути що навіщо потрібен той автопідбір під ключ, поїхав собі, подивився, якщо нормальна тачка, купив і катаєшся!

Навіщо та виїзна діагностика авто, на СТО хлопці все скажуть і все буде зрозуміло що з тачкою, у мене там знайомий працює і все буде зрозуміло!
Або що, Вартість послуг автоексперта це дуже дорого, візьму в друга товщиномір, сам подивлюсь, заїду на офіційний сервіс і там мені всю правду скажуть.

Ну що ж, витрати часу, кількість виїздів Автоексперта ми зараз обговорювати не будемо, відразу перейдемо до того, чому кум на СТО чи офіційний сервіс не дає жодних гарантій.

Головне, що варто Вам знати при огляді авто на будь-якому СТО, це те, що ви повинні уважно читати які саме послуги вони надають при огляді авто.
Найчастіше це при комплексному передпродажному огляді на СТО проводиться повний огляд підвіски, освітлювальних приладів, комп'ютерну діагностику та візуальний огляд двигуна і наявності сторонніх звуків, а також перевірка стану ременя ГРМ.

Ну що ж, ось тепер і розглянемо які речі ще слід звернути увагу при автопідборі на що СТО і навіть офіційний сервіс забивають

Кузов. Найдорожча частина авто. Але дуже часто чомусь при повному огляді при підборі авто не виявляється на місці експерта в кузовних і малярних роботах, немає товщиноміра та інші причини. Автоексперти від FindCar завжди ще додатково оглядають авто на підйомнику щодо наявності ремонтних кузовних робіт.

Двигун. Навіть офіційні послуги втрачають важливий елемент діагностики авто як замір компресії в циліндрах і огляд стін циліндрів за допомогою ендоскопа. На жаль, навіть цього мало, оскільки сучасні двигуни пішли шляхом зменшення маси поршня, що вплинуло на довжину спідниці поршня. Як результат, при автопідборі, ми зустрічали двигуни, що стукають, навіть на пробігах в 50 тисяч, навіть з повною історією обслуговування. Так само треба розуміти, що ніяк не можна провести діагностику стану вкладишів і коленвала. Ще важливим пунктом є механізм газорозподілу, але це інша історія. Пізніше зробимо окрему статтю з підборів авто з яким двигуном краще брати.

Коробка передач. Усі СТО жодної уваги не приділяють взагалі. Все, що роблять це огляд наявності помилок. При автопідборі під ключ ми завжди роботі АКПП приділяємо велику увагу! Це дуже дорогий агрегат, який потребує ретельного догляду. Ми проводимо діагностику методів тестів на ходу, за різної температури коробки, як на холодну, так і на гарячу.

Кондиціонер. Автоексперти FindCar зустрічали випадки коли на офіційному сервісі Ford було проведено огляд і пізніше куплено авто, на якому, як виявилося, був відсутній радіатор кондиціонера. Найчастіше на те, в якому він стані, чи змінювалося масло в компресорі кондиціонера, взагалі не дивляться.

Олійник. Дуже неприємна штука, яка ускладнює догляд авто. На деяких марках авто абсолютно не позначається на роботі двигуна. Але при підборі авто, майбутнього власника треба повідомити про те, що таке є. Більшість сервісів взагалі ніяк не звертає увагу на таке. FindCar знає ряд методів діагностики наявності масложера.

Пробіг. Дуже важливий пункт! Навіть офіційний сервіс при діагностиці, якщо не вимагати, часто не повідомляє потенційного власника історії обслуговування, чи є така, з яким пробігом. FindCar при автопідборі всіма можливими методами, у тому числі непрямими, реальний пробіг авто.

Робота ГУР. Дорога річ у ремонті, проста в діагностиці, часто залишається поза увагою.

Стан АКБ та генератора. Дуже просто і швидко перевіряються, можуть скласти низку неприємностей, якщо вийдуть з ладу, але на СТО про них завжди забувають. Ми ж під час автопідбору під ключ завжди все перевіряємо.

Стан приводних ременів. Нічим поганим не загрожує, але їхній стан завжди говорить про те, як ставилися до авто. Також якщо є система старт-стоп, наявність саме оригінальних ременів обов'язкова!

Робота всіх електросистем. Ми при автопідборі завжди перевіряємо роботу кожної кнопки та кожної функції в салоні та зовні авто.

Наявність запаски чи докатки. У сучасних реаліях дуже рідко затребувана річ. Але автоексперти FindCar колись докатка була взагалі від іншого авто з іншою розболтовкою. Як ви розумієте таке на СТО точно не дивляться.

Наявність таємниць. При автопідборі, якщо бачимо авто із секретами, завжди просимо показати до них голівку. Така дрібниця, а можна потрапити на 100-200 доларів.

Робота люків. Ніхто не хоче одного разу в дощ дізнатися, що люк протікає. Але так буває навіть у преміальних однорічних авто. Ще зустрічається, що привід люка не працює, або шикарна корозія біля ущільнювачів.

FindCar радить користуватися послугою Допомога в купівлі авто та бажає вам зустрічати тільки таких добрих людей як ми.
Отримайте допомогу експертів у підборі авто
Залишіть заявку і наші менеджери зв'яжуться з вами найближчим часом
Зв'язок через телеграм
«Натискаючи кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних і погоджуєтесь з політикою конфіденційності»
Контакти
FiNDCAR
Автопідбір Київ
(093)-169-08-37
з 10:00 до 20:00 без вихідних